Berry Spierings – Actemium Veghel

Kim heeft voor ons een escaperoom op locatie verzorgd en dat was boven verwachting goed en leuk geregeld. Het contact verliep erg prettig en vlot. Kim is ook erg meedenkend en doet zelfs meer dan verwacht.

Danique van der Lee – Voets & Donkers Schijndel

We hadden een solextour georganiseerd waarbij we 2 tussenstops hadden met het super vermaak van Hiephoi. Alle collega’s werden meegesleurd in de grappige activiteiten en sommige wonnen een mooie prijs.

Thera Herveille – Cello Zorg

Het is meteen gezellig wanneer Kim in een van haar typetjes binnen komt . De foute bingo was echt fout en er werd fanatiek gespeeld met leuke reacties en veel gelachen.

Erica Smits – Basisschool Rapenland Eindhoven

Hoi Rebecca, Vorig jaar ben je bij ons geweest om voor mijn team een onvergetelijke bingo te verzorgen. In eerste instantie zou deze als afsluiting van de team-dag zijn, maar door wat verschuivingen in het programma begonnen we de dag met deze bingo. Dat was even...

Roos de Koning – Kempenhorst College

We hebben vorig jaar een teamactiviteit laten organiseren door Hiephoi. Dit was een hele bijzondere en leuke dag. Er wordt goed ingespeeld op de sfeer, er is veel ruimte voor de persoonlijke touch en aandacht en we hebben ook ontzettend kunnen lachen. Hiephoi zou ik...