Organiseer een bijzonder bedrijfsuitje op eigen locatie

 

 

Je wilt een bedrijfsuitje organiseren op eigen locatie. Of dit nu het bedrijf zelf is of een unieke locatie die je hebt gehuurd, ik kom er naar toe om er een bijzondere middag of avond van te maken! Mijn bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten zijn een belevenis vol humor voor jouw team, afdeling of bedrijf.

Originele entertainment voor bedrijven op eigen locatie

Een ding is zeker, met Hiephoi wordt er kei hard gelachen! Je ligt gegarandeerd in een deuk samen met collega’s en ontdekt te gekke eigenschappen van je collega’s waarvan je niet wist dat die er waren. Samen met één van mijn zussen of broer (mijn typetjes) neem ik jou en jouw collega’s graag mee in onze positieve bubbel. Even helemaal niks anders dan lol maken en de verbinding aangaan met elkaar.

Als typetje kom ik graag bij bedrijven om een flinke dosis positiviteit te brengen. Dat maakt het dan ook een bijzonder bedrijfsuitje op eigen locatie. Moeiteloos weet ik een groep in beweging te zetten. Als typetje zorg ik met humor en hilariteit dat collega’s elkaar echt leren kennen. Ik voel van nature aan hoe de verhoudingen in een groep zijn en zie wat nodig is om collega’s met elkaar te verbinden. Ik ben dan ook een echte teambuilder. Ook wanneer ik de entertainment verzorg tijdens een bedrijfsfeest weet ik mijn kwaliteiten op deze manier in te zetten.

Entertainment voor bedrijfsfeesten

Naast de invulling voor een bedrijfsuitje op eigen locatie of teambuilding dag kun je mij ook inhuren als entertainer voor jouw bedrijfsfeest. Ik zweep de boel graag op. Mijn typetjes Rebecca, Felix, Paulien, Tonnie of Pjötr-Jan, kunnen op hilarische wijze iemand in het zonnetje zetten, de gasten ontvangen, een bedrijfspand openen, entertainen tijdens een diner, de wachtrij bij de wc vermaken of een leuke andere activiteit verzorgen. Ik heb al voor veel bedrijven mogen entertainen. Iedere keer weer is het een feestje!

 

Unieke invulling bedrijfsuitje op eigen locatie

Graag denk ik mee over de invulling van jouw bedrijfsuitje op eigen locatie. Geloof me een kantoorpand is in een mum van tijd omgetoverd in een een Foute Bingo Show of een gezellige boel met het spel ‘Van je collega’s moet je het hebben’. Uiteraard kijken we samen naar de mogelijkheden en wat het beste past. Ik maak er hoe dan ook een gezellig, uitdagend en hilarisch bedrijfsuitje of teamuitje van.

 

Leuke activiteiten tijdens een bedrijfsuitje of teambuilding dag

Het bedrijfsuitje is op eigen locatie, dat kan een bedrijfsruimte zijn of een gehuurde locatie. Samen kijken we naar de groepsgrootte en welke activiteit het beste past. Onderstaand een aantal mogelijkheden.

Foute bing0 show voor bedrijven

Dat wordt lachen met Rebecca. Welke collega roept als eerste BINGO!!?? Het is een hilarische middag of avond met leuke prijzen. Compleet in thema Fout, Pikant, Kerst, Zomer of Après-ski. Op het eind krijgt iedereen ook nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag.

Een middag/avondvullend programma van ongeveer 2,5 – 3 uur. Te boeken vanaf 40 personen.

Van je collega’s moet je het hebben

Rebecca of Paulien zorgt voor een gezellige groepsdynamiek en laat je ongeveer 12 opdrachten uitvoeren. Hierbij zit je constant in een andere groep. Er drie winnaars die er vandoor gaan met een prachtige prijs! De rest krijgt nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag.

Een middag/avondvullend programma van ongeveer 2,5 – 3 uur. Te boeken voor 12 tot 24 personen.

Interesse in entertainment voor jouw bedrijfsuitje op eigen locatie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw team, afdeling of bedrijf? Graag kijk ik samen wat het beste past. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!