Een uniek bedrijfsuitje in Schijndel

 

 

Wanneer je op zoek bent naar een unieke beleving voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Schijndel en echt een keer wat anders wilt doen, dan ben je bij Hiephoi aan het juiste adres! Mijn bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten zijn een belevenis vol humor voor jouw team, afdeling of bedrijf.

Originele entertainment voor bedrijven in de regio Schijndel

Dat het anders is dan anders dat kan ik je garanderen. Met Hiephoi bied ik bedrijven een unieke beleving op locatie. Samen met één van mijn zussen of broer (mijn typetjes) neem ik jou en jouw collega’s graag mee in onze positieve bubbel. Even helemaal niks anders dan lol maken en de verbinding aangaan met elkaar. Want tijdens een bedrijfsuitje in Schijndel wil je even geen stress, deadlines, lastige klanten en moeilijke telefoontjes, maar pure ontspanning.

Als typetje kom ik graag bij bedrijven om een flinke dosis positiviteit te brengen. Dat maakt het bedrijfsuitje in omgeving Schijndel dan ook uniek. Door de nodige humor en hilariteit weet ik moeiteloos een groep in beweging te zetten en zorg ik dat collega’s elkaar echt leren kennen. Mijn kracht is dat ik meteen door heb hoe mensen in elkaar zitten. Als typetje speel ik daarop in, teambuilding ten top. Ook wanneer ik de entertainment verzorg tijdens een bedrijfsfeest weet ik mijn kwaliteiten op deze manier in te zetten en mensen met elkaar in verbinding te brengen.

Activiteiten voor een bijzonder bedrijfsuitje in Schijndel

Ik heb al voor veel bedrijven mogen entertainen. Iedere keer weer is het een feestje! Er zijn verschillende bedrijfsuitje en teamdag activiteiten in de omgeving Schijndel waar je uit kunt kiezen. Beleef een onvergetelijke tijd met de Foute Bingo Show of het spel ‘Van je collega’s moet je het hebben’. Uiteraard kijken we samen naar de mogelijkheden en wat het beste past. Naast de activiteiten die ik aanbied kan ik ook los entertainment verzorgen. Dit kan ook tijdens een bedrijfsuitje zijn! Samen kunnen we kijken naar een unieke invulling.

 

Entertainment voor bedrijfsfeesten

Ben je op zoek naar entertainment op maat voor jouw bedrijfsfeest? Als entertainer weet ik collega’s en klanten te verbinden en zorg ik voor een fijne groepsdynamiek. Mijn typetjes Rebecca, Felix, Paulien, Tonnie of Pjötr-Jan, kunnen op hilarische wijze iemand in het zonnetje zetten, de gasten ontvangen, een bedrijfspand openen, entertainen tijdens een diner, de wachtrij bij de wc vermaken of een leuke andere activiteit verzorgen.

 

Leer jouw colllega’s kennen tijdens een hilarisch bedrijfsuitje

Ik maak er hoe dan ook een gezellig, uitdagend en hilarisch bedrijfsuitje of teamuitje van. Het bedrijfsuitje is op eigen locatie in de omgeving van Schijndel of ergens anders in het land, dat kan een bedrijfsruimte zijn of een gehuurde locatie. Samen kijken we naar de groepsgrootte en welke activiteit het beste past. Onderstaand een aantal mogelijkheden voor een bedrijfsuitje activiteiten in de omgeving Schijndel. 

Foute bingo Show voor bedrijven

Dat wordt lachen met Rebecca. Welke collega roept als eerste BINGO!!?? Het is een hilarische middag of avond met leuke prijzen. Compleet in thema Fout, Kerst, Zomer, Pikant of Après-ski. Op het eind krijgt iedereen ook nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag.

Een middag/avondvullend programma van ongeveer 2,5 – 3 uur. Te boeken vanaf 40 personen.

Van je collega’s moet je het hebben

Rebecca of Paulien zorgt voor een gezellige groepsdynamiek en laat je ongeveer 12 opdrachten uitvoeren. Hierbij zit je constant in een andere groep. Er drie winnaars die er vandoor gaan met een prachtige prijs! De rest krijgt nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag.

Een middag/avondvullend programma van ongeveer 2,5 – 3 uur. Te boeken voor 12 tot 24 personen.

Interesse in entertainment voor jouw bedrijfsuitje in Schijndel?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw team, afdeling of bedrijf? Graag kijk ik samen wat het beste past. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!