Welke collega lacht het hardst?

Een belevenis vol humor voor jouw team, afdeling of bedrijf.

originele entertainment voor bedrijven 

Unieke beleving

vol humor en interactie

Wanneer je op zoek bent naar een unieke beleving voor jouw team, afdeling of bedrijf, echt een keer wat anders wilt doen, gegarandeerd samen in een deuk wilt liggen en te gekke eigenschappen van je collega’s wilt ontdekken waarvan je niet wist dat die er waren dan zou ik toch echt even verder lezen.

Even geen stress, deadlines, lastige klanten en moeilijke telefoontjes, maar pure ontspanning. Als typetje kom ik graag bij bedrijven om een flinke dosis positiviteit te brengen. Een ding is zeker, er wordt keihard gelachen!

Juist de humor en hilariteit zorgt voor verbinding. Ik weet moeiteloos een groep in beweging te zetten en heb meteen door hoe mensen in elkaar zitten. Als typetje maak ik daar gebruik van en kan ik er natuurlijk een schepje bovenop doen. Ook wanneer ik de entertainment verzorg tijdens een bedrijfsfeest weet ik mijn kwaliteiten op deze manier in te zetten en mensen met elkaar in verbinding te brengen.

entertainment

Entertainment voor bedrijfsfeesten 

Ben je op zoek naar entertainment op maat voor jouw bedrijfsfeest? Als entertainer weet ik collega’s en klanten te verbinden en zorg ik voor een fijne groepsdynamiek. Mijn typetjes Rebecca, Felix, Paulien of Tonnie, kunnen op hilarische wijze iemand in het zonnetje zetten, de gasten ontvangen, een bedrijfspand openen, entertainen tijdens een diner, de wachtrij bij het toilet vermaken of een leuke andere activiteit verzorgen. Dat wordt een knalfeestje! NIEUW: onze levende photobooth!

 

Hoi!! Laat mij mezelf maar even introduceren.
Ik ben Rebecca, Queen of glitter.
Met mij is er altijd iets te beleven!

Liefs Rebecca 

Teambuilding

Leer jouw colllega’s kennen tijdens een hilarisch teamuitje

Op zoek naar een gezellig, uitdagend en hilarisch teamuitje? Of naar een originele activiteit voor jouw teambuildingsdag? Beleef een onvergetelijke tijd met de Foute Bingo Show of het spel ‘Van je collega’s moet je het hebben’.

De activiteiten van Hiephoi zijn op eigen locatie, dat kan een bedrijfsruimte zijn of een gehuurde locatie. Omdat ik de activiteit graag aan wil laten sluiten op het bedrijf zijn de teamuitjes altijd op maat. Samen kijken we naar de groepsgrootte en welke activiteit het beste past. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem even contact op via onderstaand formulier, ik maak graag een vrijblijvende offerte!

Foute bingo Show

Een bingo, maar dan net even wat anders! Dat wordt lachen met Rebecca. Wie kan het allemaal volgen en roept als eerste BINGO!!?? En als je dan bingo hebt dan wil je natuurlijk wel een leuke prijs winnen. We kunnen collega’s vragen om een onzin-cadeau mee te nemen òf je regelt zelf leuke, foute prijzen. Compleet in thema Fout, Kerst, Zomer, Pikant of Après-ski. Op het eind krijgt iedereen ook nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag. 

Een middag/avondvullend programma van ongeveer 2,5 – 3 uur. Te boeken vanaf 40 personen.

Van je collega's moet je het hebben

Leer jouw collega’s écht goed kennen! Wie kan er het beste uitbeelden? Of weet alles van muziek? Rebecca of Paulien zorgt voor een gezellige groepsdynamiek en laat je ongeveer 12 opdrachten uitvoeren. Hierbij zit je constant in een andere groep. Er valt individueel punten te verdienen en op het eind van het spel zijn er drie winnaars die er vandoor gaan met een prachtige prijs! De rest krijgt nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag.

Een middag/avondvullend programma van ongeveer 2,5 – 3 uur. Te boeken voor 12 tot 24 personen.

reviews

Ervaring van andere bedrijven

Kim heeft voor ons een escaperoom op locatie verzorgd en dat was boven verwachting goed en leuk geregeld. Het contact verliep erg prettig en vlot. Kim is ook erg meedenkend en doet zelfs meer dan verwacht.

Berry Spierings Actemium Veghel
Berry Spierings

We hadden een solextour georganiseerd waarbij we 2 tussenstops hadden met het super vermaak van Hiephoi. Alle collega’s werden meegesleurd in de grappige activiteiten en sommige wonnen een mooie prijs.

Danique van der Lee Voets & Donkers Schijndel
Danique van der Lee

Het is meteen gezellig wanneer Kim in een van haar typetjes binnen komt . De foute bingo was echt fout en er werd fanatiek gespeeld met leuke reacties en veel gelachen.

Thera Herveille Cello Zorg
Thera Herveille

Hoi Rebecca, Vorig jaar ben je bij ons geweest om voor mijn team een onvergetelijke bingo te verzorgen. In eerste instantie zou deze als afsluiting van de team-dag zijn, maar door wat verschuivingen in het programma begonnen we de dag met deze bingo. Dat was even spannend, maar meteen zat de sfeer er goed in dankzij jou en hebben we het super gehad! Het was echt lachen, gieren en brullen! Leuke spelletjes, je weet iedereen goed te betrekken en ook de communicatie verloopt super. Wij denken er nog met veel plezier aan terug!

Erica Smits Basisschool Rapenland Eindhoven
Erica Smits

We hebben vorig jaar een teamactiviteit laten organiseren door Hiephoi. Dit was een hele bijzondere en leuke dag. Er wordt goed ingespeeld op de sfeer, er is veel ruimte voor de persoonlijke touch en aandacht en we hebben ook ontzettend kunnen lachen. Hiephoi zou ik zeker aanbevelen!

Roos de Koning Kempenhorst College
Roos de Koning

Kim is bij uitstek de entertainer voor ieder bedrijf, wat voor gelegenheid het ook is. Online bingo, wc juffrouw, knutselen met kinderen, live ( pikante ) bingo etc etc. Ook haar typetjes zijn top! Plezier gegarandeerd!

Don Voets Voets Specialiteiten
Don Voets

Kim heeft voor ons een escaperoom op locatie verzorgd en dat was boven verwachting goed en leuk geregeld. Het contact verliep erg prettig en vlot. Kim is ook erg meedenkend en doet zelfs meer dan verwacht.

Rinke Santegoeds Graanpletterij De Halm
Rinke Santegoeds

Iets te vieren?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw team, afdeling of bedrijf? Graag kijk ik samen wat het beste past. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!