De grootste lol met de hele familie

Lachen, gieren, brullen! Beleef een familiedag of feestje vol humor, gezelligheid en veel plezier.

voor iedereen leuk

Zelfs ome piet doet mee

Is het weer tijd voor de jaarlijkse familiedag? Heb jij de taak op je genomen om een geslaagde dag te organiseren? Weet je niet wat te bedenken? Of, heb je een leuk feestje gepland en zou je het leuk vinden als iemand de boel op komt zwepen? Goed dat je er bent.

Graag kom ik als een van mijn typetjes langs op jouw familiedag of feestje. Een dag of avond die leuk is voor jong én oud. Als typetje zorg ik voor de nodige hilariteit en omdat ik iedereen van nature zie zoals ze zijn weet ik precies de juiste dingen te zeggen en iemand net dat zetje te geven wat hij of zij nodig heeft. Doormiddel van spel en entertainment zorg ik dat er contacten gelegd worden. Je leert jouw familie zo echt op een andere manier kennen. Dat wordt lachen, gegarandeerd!

entertainment

Entertainment voor een geslaagd feestje

Als entertainer weet ik de boel op te zwepen en er een knalfeestje van te maken. Op een hilarische wijze kan ik als een van mijn typetjes iemand in het zonnetje zetten, de gasten ontvangen, de wachtrij bij het toilet vermaken of een leuke andere activiteit verzorgen. Een ding is zeker Rebecca, Felix, Paulien, Tonnie of Fleur Klapdeur maakt er een unieke beleving van waarin de tijd even stil staat. 

Los entertainment €125,- voor het eerste uur.
Extra kosten per vervolg uur €85,-

 

Maak kennis met Paulien.
De netste van het stel maar
ook met haar kun je lachen! 

familiedag

Activiteiten voor een bijzonder gezellige familiedag

Foute bingo Show

Een bingo, maar dan net even wat anders! Dat wordt lachen met Rebecca. Wie kan het allemaal volgen en roept als eerste BINGO!!?? Als je bingo hebt dan wil je natuurlijk wel een leuke prijs winnen. Vraag aan jouw familie om een onzin-cadeau mee te nemen òf je regelt zelf leuke, foute prijzen. Compleet in thema Fout, Kerst, Zomer, Pikant of Après-ski. Op het eind krijgt iedereen
ook nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag.
 

Een middag/avondvullend programma van ongeveer
2,5 – 3 uur. Te boeken vanaf 25 personen.

Van je familie moet je het hebben

Leer je familie écht goed kennen! Wist jij bijvoorbeeld dat jouw tante als de beste een kikker kan vouwen? Of dat jouw neef alles weet van logo’s? Rebecca of Paulien zorgt voor een gezellige groepsdynamiek en laat je ongeveer 12 opdrachten uitvoeren. Hierbij zit je constant in een andere groep. Er valt individueel punten te verdienen en op het eind van het spel zijn er drie winnaars die er vandoor gaan met een prachtige prijs! De rest krijgt nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag.

Een middag/avondvullend programma van ongeveer 2,5 – 3 uur. Te boeken voor 12 tot 26 personen.

Kosten 

Tot 12 personen €27,- pp
Tot 25 personen €22,- pp
Tot 40 personen €17,- pp
Meer dan 40 p. €660,- totaal
Meer dan 100 p. €785,- totaal
Kinderen t/m 12 jaar helft van de per persoon prijs

reviews

Ervaring van andere families

Een hele leuke en gezellige avond gehad ! Zeker een aanrader !!!

Rik Verhoeven 
Rik Verhoeven

Ik heb meerdere malen mogen genieten van een middag of avondje plezier…. ene keer was het familiedag andere keer vriendenweekend of een vrijwilligersavond bij Turondo Dance.
Iedere keer was alles super geregeld en hebben we veel gelachen. Kim brengt de middag/avond op gang met veel humor en hilariteit.
Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor groep voor zowel jong als oud dan ben je bij Kim op het goede adres 💪🏻🔥🎉

Bianca van Veghel 
Bianca van Veghel

Wij hebben deze zomer een hele leuke kinderbingo met Kim gehad. Zowel voor de hele kleintjes als de iets grotere was het hartstikke leuk, enthousiast en interactief.

Marleen van de Ven 
Marleen van de Ven

“de Puberbingo” entertainment gehalte TOP 100 %. De jarige dochter (18) werd echt in het zonnetje gezet door Rebecca, samen met 10 vriendinnen hebben ze de gehele middag lol en entertainment gehad, (pikante) prijzen winnen Tik Tok dansjes en leuke (hilarische) opdrachten uitgevoerd. “Het typetje Rebecca is geweldig” Iedereen heeft genoten en daar heeft Rebecca en haar DJ zeker een bijgedragen aan geleverd. Prijs/Kwaliteit verhouding zeer goed. Communicatie zeer goed, Alle verwachtingen zijn uitgekomen, “de Puberbingo” een echte aanrader.

Angelique Rijkers 
Angelique Rijkers

We hebben de escaperoom voor thuis geboekt bij Hiephoi voor onze vriendengroep. Het was heel leuk en ook echt escaperoom waardig. Uitdagende puzzels en heel leuke live begeleiding door het typetje Tonnie. Perfect geregeld in ons eigen huis. We gaan zeker nog vaker gebruik maken van het leuke, creatieve aanbod van Hiephoi.

Petra Thoen 
Petra Thoen

Geweldig gezellige spel avond gehad met collega’s verzorgd en gepresenteerd door Kim. Zeer zeker aanrader voor teamuitje of familieactiviteit.

Evelijn Strik 
Evelijn Strik

Een escaperoom op locatie gedaan met Tonnie. Geweldig!! Goede communicatie vooraf, op tijd aanwezig om alles voor te bereiden. Kamer zag er echt tip top uit! En de escaperoom was ook erg leuk om te spelen. Echt een aanrader. Een half jaar na de escaperoom kreeg ik zelfs nog een digitale felicitatiefilmpje van Tonnie vanuit mijn eigen woonkamer 😂. Bedankt voor de leuke avond!

Annemieke Burg 
Annemieke Burg

Een familiedag, veel geregel en vindt iedereen het wel leuk?! Vorig jaar het spel ‘Van je familie moet je het hebben’ geboekt. Dit was echt TE GEK! Van jong tot oud hebben we gelachen en fanatiek gespeeld. Heel fijn om de touwtjes uit handen te geven aan deze 2 topacteurs. Goede communicatie vooraf, op tijd aanwezig, ze nemen zelf alles mee (denk aan muziek, microfoon, spellen, stiften, etc), leuk voor jong en oud, en een flinke portie humor. Als iemand nu nog zegt dat de familiedag niet leuk was, dan zoeken ze maar een andere familie 😉 Nogmaals bedankt!

Jannemij Raats 
Jannemij Raats

Rebecca en Stille Willie hadden een vrouwen vs de mannen-spel voor onze vriendengroep verzorgd. We hebben met z’n allen zo gelachen! Zeer professioneel, origineel én ontzettend grappig. Talentje hoor die Kim! 🤗 (en collega’s).

Rianne 
Rianne
aankomende workshops & events

Meemaken? Kom naar een van mijn workshops of events

Iets te vieren?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw familiedag of feestje? Graag kijk ik samen wat het beste past. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!