Op zoek naar leuke activiteiten voor jouw familiedag?

Goed dat je er bent. Met mij beleef je namelijk een familiedag of feestje vol humor, gezelligheid en veel plezier. Je kunt kiezen uit verschillende familiedag activiteiten.

Hilarische familiedag activiteiten. Lachen, gieren, brullen!

Heb jij de taak op je genomen om een familiedag te organiseren en ben je op zoek naar leuke familiedag activiteiten? Wil je voor jong en oud wat wils én betaalbaar vinden? En wil je ook nog eens wat anders dan anders? Dan kun je stoppen met eindeloos zoeken. Met Hiephoi organiseer jij een geslaagde familiedag!

Graag kom ik als een van mijn typetjes langs op jouw familiedag of feestje. Een dag of avond vol hilarische familiedag activiteiten die leuk zijn voor jong én oud. Als typetje zorg ik voor de nodige humor en zorg ik voor verbinding. Doormiddel van spel en entertainment laat ik echt iedereen mee doen. Je leert jouw familie zo op een andere manier kennen. Dat wordt lachen, gegarandeerd!

Familiedag ideeën

Het inhuren van een entertainer is een verrassende invulling voor jouw familiedag. Een originele familiedag activiteit waarbij veel gelachen wordt. Ik kom graag naar je toe voor een gezellige middag of avond. In iedere regio van Nederland zijn er diverse mogelijkheden voor deze familiedag activiteiten. Regelmatig ben ik te vinden in o.a. de omgeving Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen en in de lokale omgeving van o.a. Schijndel, Veghel, Sint Oedenrode, Berlicum, Boxtel, Vught en Sint Michielsgestel. Maar neem vooral contact op als je enthousiast bent, ik ga graag op pad!

 

Verschillende activiteiten voor een bijzonder gezellige familiedag

Ik heb al veel families mogen entertainen. Iedere keer weer is het een feestje! Bekijk hieronder de verschillende familiedag activiteiten waar je uit kunt kiezen. Uiteraard kijken we samen naar de mogelijkheden en wat het beste bij jouw familie past. Alle activiteiten zijn geschikt voor jong én oud. Belangrijk om erbij te vermelden dat de activiteit dus op eigen locatie plaats vindt.

Foute bingo Show

Een bingo, maar dan net even wat anders! Dat wordt lachen met Rebecca. Wie kan het allemaal volgen en roept als eerste BINGO!!?? Als je bingo hebt dan wil je natuurlijk wel een leuke prijs winnen. Vraag aan jouw familie om een onzin-cadeau mee te nemen òf je regelt zelf leuke, foute prijzen. Compleet in thema Fout, Zomer, Kerst, Pikant of Après-ski. Op het eind krijgt iedereen ook nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag. 

Een middag/avondvullend programma van ongeveer 2,5 – 3 uur. Te boeken vanaf 40 personen.

Van je familie moet je het hebben

Leer je familie écht goed kennen! Wist jij bijvoorbeeld dat jouw tante super snel een kikker kan vouwen? Of dat jouw neef alles weet van logo’s? Rebecca of Paulien zorgt voor een gezellige groepsdynamiek en laat je ongeveer 12 opdrachten uitvoeren. Hierbij zit je constant in een andere groep. Er valt individueel punten te verdienen en op het eind van het spel zijn er drie winnaars die er vandoor gaan met een prachtige prijs! De rest krijgt nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag.

Een middag/avondvullend programma van ongeveer 2,5 – 3 uur. Te boeken voor 12 tot 24 personen.

Kosten 

Tot 12 personen €27,- pp
Tot 25 personen €22,- pp
Meer dan 40 p. €660,- totaal
Meer dan 100 p. €825,- totaal
Kinderen t/m 10 jaar helft van de per persoon prijs

Entertainment voor een geslaagd familiefeestje

Ook kun je mij inhuren voor los entertainment op jouw familiedag of familiefeestje. Op een hilarische wijze kan ik als een van mijn typetjes iemand in het zonnetje zetten, de gasten ontvangen, de wachtrij bij het toilet vermaken of een leuke andere activiteit verzorgen. Ik weet de boel op te zwepen en krijg iedereen van zijn stoel. Als het typetje Rebecca, Felix, Paulien, Tonnie of Fleur Klapdeur maak ik er een unieke beleving van waarin de tijd even stil staat. 

Los entertainment €125,- voor het eerste uur.
Extra kosten per vervolg uur €85,-

 

Familiedag vieren?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor activiteiten op jouw familiedag of feestje? Graag kijk ik samen wat het beste past. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!