Een super vet kinderfeestje

Een feestje om nooit te vergeten.

uniek kinderfeestje

Samen plezier maken

Wil je graag een bijzonder kinderfeestje op locatie regelen? Een feestje om nooit te vergeten? Een feestje waar de kinderen gewoon lekker zich zelf kunnen zijn? En, ook belangrijk, waar je zelf ook lekker van kunt genieten? Dan ben je precies op de juiste plek. 

Kinderen raken me enorm en ik vind het prachtig om ze een unieke beleving te geven. Als typetje kan ik er juist een schepje bovenop doen, kinderen vinden het grappig en leuk. Dat maakt de kinderfeestjes van Hiephoi ook zo uniek!

De kinderen stappen echt even in een positieve bubbel. Ik wil de jarige een feestje laten beleven die ze altijd zullen herinneren en waarbij ze genieten van het samenzijn met vriendjes en vriendinnetjes.

Een kinderfeestje met Hiephoi is een feestje waarbij niks moet en de kinderen mogen ontdekken wat ze leuk vinden. Of dit nu een Kinderbingo, stoere Escape Room of Proefjesfeestje is. Net wat bij de jarige job past en zijn/haar leeftijd. Ik voel heel goed aan wat de kinderen op dat moment nodig hebben. Het kan bijvoorbeeld zo maar zijn dat ik er even een mini disco doorheen knal. En je leest het goed, ik kom naar jullie toe!

Lijkt je dit wat? Graag kijk ik samen naar wat bij jouw kind past. Een ding is zeker een kinderfeestje met Hiephoi wordt altijd een feest!

kosten kinderfeestje op Locatie

Ik kom graag naar jullie toe en neem alle benodigdheden mee. Plezier voor zeker 1,5 uur.

 €22,- per kind (minimaal 6 kinderen)

kinderfeestje bij jou thuis

Hiephoi komt naar je toe

coole escaperoom met tonnie

Tonnie houdt van humor én van raadsels. Hij heeft de hulp nodig van een super team om het mysterie op te lossen. Weten de kinderen de juiste antwoorden te vinden? De escaperoom wordt bij jou thuis gebouwd, begeleid en uiteraard ook weer opgeruimd! 

Voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar.
Kosten €110,- voor een kamer,  €95,- per kamer bij afname meer dan 2 kamers.
Maximaal 5 kinderen per kamer.

Tip van Tonnie! De escaperoom is ook een leuke belevenis om te boeken als gezin.

gezellige kinder bingo met fleur klapdeur

Fleur Klapdeur is dol op buiten spelen, haar lievelingsknuffel Beer, maar ook op BINGO. En dat is dus precies wat zij komt organiseren bij jou thuis: een speciale Kinder Bingo voor de jarige. Er zijn leuke prijzen te winnen en tussendoor spelen de kinderen verschillende gekke opdrachten. Natuurlijk krijgt iedereen een cadeautje op het einde!

Voor kinderen tot ongeveer 9 jaar.
Kosten €170,- (excl. kilometers).

Tip! Liever een Kinder Bingo voor oudere kinderen? Dat kan ook, dan komt het typetje Rebecca graag de boel op stelten zetten.

reviews

Ervaring van andere feestvierders

Voor de vierde keer voor ons Eva bij Hiep Hoi geweest voor haar kinderfeest. Het is een groot feest! De kinderen vermaken zich allemaal supergoed en de typetjes die Kim neerzet zijn geweldig. Aanrader!!

Simone Rijkers 
Simone Rijkers

Wil je een geweldig, spetterend, gezellig en knallend kinderfeest? Laat het dan gerust aan kim over! Onze dochter van 9 wilde graag als thema “de jongens tegen de meisjes”! Nou dat is gelukt! Enkele reacties van haar vrienden en vriendinnen…..beste kinderfeestje ooit, was het maar vorige week, dan had ik dit feest nog tegoed, super super super leuk….Kim bedankt, je bent een topper!!!

Joris Dankers 
Joris Dankers

Mijn kinderen hebben genoten van de kinderfeestjes bij Hiephoi! een superleuke middag vol afwisseling en verrassingen! een absolute aanrader; alle kinderen zijn dol op Kim!

Suzanne van Orsouw 
Suzanne van Orsouw

Mijn zoon heeft een super leuk escape kinderfeestje gehad. bedankt we hebben genoten, top geregeld!

Sil 
Sil

Voor een creatief kinderfeest ben je bij Hiephoi aan het juiste adres. Het enthousiasme en de creativiteit van Kim is aanstekelijk en onze meiden hebben dan ook genoten van hun feestje. Het stippenfeestje is echt een aanrader!!

Mirjam Jansen 
Mirjam Jansen

Wat hebben de kinderen het leuk gehad op het prinsen en prinsessen feest. 5 jaar en haar eerste kinderfeestje werd een feit. Wat moet je toch 2,5 uur doen met die kleuters dacht ik maar daar weet Kim wel raad mee. Super goed gedaan en de kids raakte maar niet uitgepraat over wat er nu het leukste was. Kim BEDANKT.

Ankie Steenbakkers 
Ankie Steenbakkers

Ken je Fleur Klapdeur al?
Ook te boeken voor een
bezoekje op school!

Wil je een kinderfeestje boeken?

Ben je enthousiast over een kinderfeestje met Hiephoi? Graag kijk ik samen wat het beste bij jouw kind past.
Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!