Een uniek kinderfeestje in de omgeving van Schijndel

 

 

Voor een geslaagd kinderfeestje in Schijndel zit je goed! Fijn dat je er bent. De kinderfeestjes zijn iedere keer weer een groot feest voor mij en de kinderen. Ik krijg er enorm veel energie van en word blij als de kinderen na afloop roepen ‘dit was het leukste kinderfeestje ooit!’.

Een bijzonder kinderfeestje in Schijndel

Wil je graag een leuk kinderfeestje in de omgeving Schijndel regelen om nooit te vergeten? Een feestje waar de kinderen gewoon lekker zichzelf kunnen zijn? En, ook belangrijk, geen stress en een puinhoop thuis? Dan ben je precies op de juiste plek.

In mijn eigen atelier in Schijndel geef ik graag mijn unieke kinderfeestjes. Een kinderfeestje is geslaagd als alle kinderen roepen ‘dit was het leukste feestje ooit’! Dat is dan ook mijn missie, elk kinderfeestje moet een fantastisch feest zijn voor alle kinderen. Ik vind dus erg belangrijk om in de belevingswereld van de jarige stappen. Kortom ik wil de jarige een feestje laten beleven die ze altijd zullen herinneren en waarbij ze genieten van het samenzijn met vriendjes en vriendinnetjes.

Een kinderfeestje bij Hiephoi is een unieke beleving

Kinderen raken me enorm en ik vind het prachtig om ze een bijzondere beleving te geven. Als typetje kan ik er juist een schepje bovenop doen, kinderen vinden het grappig en leuk. Dat maakt de kinderfeestjes van Hiephoi in Schijndel ook zo uniek! De kinderen stappen echt even in een positieve bubbel. Het is een kinderfeestje waarbij niks moet en de kinderen mogen ontdekken, spelen, uitleven, uitrazen en natuurlijk ook lekker vies mogen worden. Knutselen, spelletjes, theater, etc.

kosten kinderfeestje

De kinderfeestjes worden gevierd in het atelier van Hiephoi in Schijndel. Uiteraard is dat een feestje inclusief alle materialen en lekkers als ranja, snoep en chips. Het kinderfeestje duurt 2,5 uur. Wil je ook frietjes blijven eten, dat kan, dan tel ik ongeveer 3 uur. Het is een betaalbaar kinderfeestje waarbij je zelf helemaal niks hoeft te doen. Laat dat knalfeestje maar aan mij over!

 €22,- per kind 

€3,50 per kind voor frietjes + snacks 

Vol afwisseling en vooral veel plezier

Naast dat ik vooral ontzettend blij wordt van het werken met kinderen, vind ik het ook een leuke uitdaging om er een geslaagd kinderfeestje van te maken. Als voormalig kindercoach voel ik heel goed aan wat kinderen nodig hebben. In combinatie met mijn creativiteit en snelle schakelen kan ik ter plekke een programma omgooien. Het kan bijvoorbeeld zo maar zijn dat ik er even een minidisco doorheen knal. Voor de jonge kinderen is het vaak een combinatie van wat dingen knutselen en spelletjes en voor de wat oudere kinderen is een workshop geschikt. Mocht je nu denken leuk! Maar ik wil eigenlijk een kinderfeestje bij mij thuis in de omgeving van Schijndel dan kom ik naar je toe. Hieronder kun je mijn aanbod daarvoor vinden. 

Een kinderfeestje bij jou thuis in omgeving Schijndel

coole escaperoom met tonnie

Tonnie houdt van humor én van raadsels. Hij heeft de hulp nodig van een super team om het mysterie op te lossen. Weten de kinderen de juiste antwoorden te vinden? De escaperoom wordt bij jou thuis gebouwd, begeleid en uiteraard ook weer opgeruimd! 

Voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar.
Kosten €90,- voor een kamer,  €80,- per kamer bij afname meer dan 2 kamers.
Maximaal 6 personen

Tip van Tonnie! De escaperoom is ook een leuke belevenis om te boeken als gezin.

gezellige kinder bingo met fleur klapdeur

Fleur Klapdeur is dol op buiten spelen, haar lievelingsknuffel Beer, maar ook op BINGO. En dat is dus precies wat zij komt organiseren: een speciale Kinder Bingo voor de jarige. Er zijn leuke prijzen te winnen en tussendoor spelen de kinderen verschillende gekke opdrachten. Natuurlijk krijgt iedereen een cadeautje op het einde!

Voor kinderen tot ongeveer 9 jaar.
Kosten €85,- per uur.

Wil je een kinderfeestje in Schijndel boeken?

Ben je enthousiast over een kinderfeestje bij Hiephoi? Graag kijk ik samen wat het beste bij jouw kind past.
Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!