over mij

Positiviteit is mijn passie
Mijn motto

Vier het leven.

Elke dag!

van kinds af aan

Als kind was ik al vaak te vinden op een podium en het toespreken van grote groepen mensen vond ik fantastisch. Wij hadden thuis een grote kist met verkleedkleren en ik vond het geweldig om daar de hele dag mee bezig te zijn. Telkens in een andere rol en telkens vol overgave.

“Ik ben een echte observeerder, voel situaties haarfijn aan en kan snel schakelen en improviseren.”

mijn verhaal

Van schildknaap tot gezinscoach

Wanneer wij naar het Land van Ooit gingen zag ik eruit als een jonkvrouw en werd ik natuurlijk als klein meisje uitgekozen door de ridders om voor te gaan strijden. Niet wetende dat ik 14 jaar later zelf als schildknaap in het riddertoernooi mijn droom bijbaantje had gevonden

Mijn schoolkeuze viel echter in een wat andere tak en ik ging Sociaal Pedagogisch Hulpverlening studeren om mensen en kinderen te helpen. Ik werkte 12 jaar met heel veel plezier als kinder- en gezinscoach en kreeg vaak van collega’s te horen dat mijn positiviteit zorgde voor meer werkplezier.

Naast mijn baan als kinder- en gezinscoach deed ik ook vrijwilligerswerk bij Jeugdvereniging De Rana’s, een knutselclubje voor meisjes in de basisschoolleeftijd. Hier kon ik mijn ei kwijt in het verkleden, bedenken van creatieve activiteiten, jaarlijkse playbackshow en theaterspel tijdens kamp.

de start van mijn bedrijf  

Tijd om mijn hart te volgen

Hiephoi is sinds 2016 geboren vanuit passie. Ik vond het tijd om mijn hart te gaan volgen. Ik word ontzettend blij van het werken met mensen en kinderen en daarmee iedereen in verbinding te krijgen en aan het lachen te maken. Ik geloof dat positiviteit besmettelijk is en iets is waar wij meer behoefte aan hebben. Dit is waarom ik doe wat ik doe. 

Hiephoi kende een vliegende start. De gunfactor was groot en de opdrachten stroomden binnen. Ik wist hier geen juiste balans in te vinden en raakte in 2018 in een dikke vette burn-out… Tijdens deze periode heb ik geleerd wat echt belangrijk is in het leven en dat ik moet koesteren wat ik heb.

Ik ben de juiste keuzes gaan maken voor mezelf en mijn gezin en mezelf op één gaan zetten. Nu doe ik enkel nog maar waar ik echt heel blij van word en energie van krijg.

Mijn motto is dan ook: Vier het leven. Elke dag!

 

“Mijn belevenis is geslaagd als mensen na afloop zeggen ‘Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt, maar wat was dit gaaf!”

Iets te vieren?

Zowel privé als zakelijk zijn er veel entertainment mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!