Leren met plezier

Thema gericht entertainment voor de basisschool.

educatie op maat

Met humor en verwondering

Wil je een boodschap overbrengen of bewustwording creëren bij leerlingen? Wil je dat de informatie blijft hangen en dat het vooral ook een leuke activiteit is? Graag stel ik me aan je voor. Hoi, ik ben Kim. Kinderen raken me enorm en ik vind het prachtig om iets bij te kunnen dragen aan hun ontwikkeling. 

Wanneer ik in de vorm van een typetje informatie overbreng aan kinderen is dat niet alleen met humor, maar ook met een bepaalde verwondering. Grote kans dat die informatie dan blijft hangen!

Deze schoolbezoekjes kunnen op maat afgestemd worden met een bepaald thema. Bijvoorbeeld het thema Mediawijsheid voor de bovenbouw door Tonnie of Oversteekles van Fleur Klapdeur tijdens de Verkeersweek voor groep 1, 2 en 3. Of wat dacht je van een grote Kinderbingo voor de hele onderbouw!

er zijn veel mogelijkheden, ik denk graag met je mee!

Heb je een opening van een nieuwe speelplek, jubilaris of speciale actie? Ook deze kunnen extra sfeer krijgen door Fleur Klapdeur, Tonnie of Rebecca.

 

reviews

Ervaring van andere scholen

Kim is een enthousiaste, meedenkende, betrouwbare onderneemster. Haar compassie en commitment is groot. Kim is in staat om in een hele korte tijd zich aan te passende aan jouw wensen. Ze is ruimdenkend en erg flexibel. Naast de typetjes die ze speelt is ze ook nog eens een hele goede trainingsacteur. Kim is terecht een duizendpoot. Bij Kim ben je in goede handen.

Marianne v/d Weijer  
Marianne v/d Weijer

Dank voor de mooie en zinvolle invulling van de avond voor de vrijwilligers van de Voorleesfiets. Het was inspirerend en voor herhaling vatbaar!

Ghislaine de Brouwer 
Ghislaine de Brouwer

Heb je Tonnie al ontmoet?
Hij heeft echt een hart van goud.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je enthousiast over mijn aanbod? Graag kijk ik samen naar de mogelijkheden voor jouw school.
Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!