Weerbaarheid en Veerkracht

Ik weet, door eigen ervaring, hoe belangrijk het is dat je werkt aan persoonlijke ontwikkeling. Het zorgt ervoor dat je in moeilijke tijden weerbaarheid hebt en veerkrachtiger bent. Je ziet eerder oplossingen hoe je uit de situatie kunt komen of beter kunt reageren.

Ik merk vooral bij mezelf in het ondernemen, opvoeden van de kinderen, mijn relatie met mijn man en met vrienden dat ik niet makkelijk bij de pakken neer ga zitten, zelfs niet na een traumatische ervaring. Ik merk dat mijn empathisch vermogen sterk is ontwikkeld. Ik denk graag mee in oplossingen, ook voor anderen. Hoe belangrijk vind jij persoonlijk leiderschap?

 

 

Levenslessen

Dat ik een echte duizendpoot ben zie je terug in de verscheidenheid aan diensten die ik lever. Van een eigen Foute Bingo Show tot het verzorgen van Verkeerslessen in het basisonderwijs. Maar ook in privé sfeer, van Voorzitter van Stichting Geluksboontje tot vrijwilliger van Stichting Bliss to Shine. Ik ben graag betrokken.

Hiephoi kende een vliegende start en de opdrachten stroomden binnen, maar in 2018 wist ik hier geen juiste balans in te houden en kwam ik in een dikke vette burn-out. 

Tijdens deze periode heb ik geleerd wat echt belangrijk is in het leven en dat ik moet koesteren wat ik heb. Deze fuck-up wil ik nu graag delen met anderen en daarmee een stukje bewustwording creëren. Mensen laten leren van de fouten van anderen. Vertrouwen en loslaten.

authentieke spreker

Inspireren en motiveren

Dankbaarheid

Midden in de nacht om 04:00 uur wakker gemaakt worden op de camping omdat er een natuurramp is en moeten vluchten, zet je ook op scherp. Wat leer ik hier uit? En wat wil ik nu met het delen van mijn verhaal anderen leren?

Allereerst een stukje bewustwording en persoonlijk leiderschap. Hoe sta jij in het leven? Welke keuzes maak jij en waar ben jij dankbaar voor? Welke koers vaar jij?

Vraag je mij als spreker dan wordt het niet alleen maar luisteren. Ik zet je in beweging! Ik zorg voor interactie met het publiek en ik ben uniek.

 

No Nonsense Events

Twee keer per jaar organiseer ik samen met mijn moeder Marianne v/d Weijer het No Nonsense Event waarin wij anderen inspireren en motiveren vanuit onze authenticiteit, positiviteit en passie. Blijf op de hoogte via de agenda.

Spreker nodig?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event of bijeenkomst? Graag kijk ik samen wat het beste past. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!