Hilarische teambuilding activiteiten op eigen locatie

 

 

Op zoek naar een teambuilding activiteit op eigen locatie waarbij collega’s elkaar echt leren kennen en veel wordt gelachen? Dan ben je bij Hiephoi aan het juiste adres! Mijn verschillende teambuilding activiteiten zijn op iedere denkbare locatie te spelen. Iedere locatie tover ik in een mum van tijd om in een Foute Bingo Show of in een gezellige boel met het spel ‘Van je collega’s moet je het hebben’. Niets is te gek! Ik kom graag naar jullie toe.

Originele teambuilding voor bedrijven

Je wilt een teambuilding activiteit organiseren op eigen locatie. Of dit nu het bedrijf zelf is of een unieke locatie die je hebt gehuurd, ik kom er naar toe om er een bijzondere middag of avond van te maken! Mijn bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten zijn een belevenis vol humor voor jouw team, afdeling of bedrijf. Een ding is zeker, met Hiephoi wordt er kei hard gelachen! 

Hoi, ik ben Kim, ik bied bedrijven een unieke beleving op locatie. Samen met één van mijn zussen of broer (mijn typetjes) neem ik jou en jouw collega’s graag mee in onze positieve bubbel. Even helemaal niks anders dan lol maken en de verbinding aangaan met elkaar. Dat je in een deuk ligt is dus gegarandeerd. Maar het is niet alleen maar grappig, je komt veel over jouw collega’s te weten. Je ontdekt te gekke eigenschappen waarvan je niet wist dat die er waren!

Collega’s verbinden dat is teambuilding!

Moeiteloos weet ik een groep in beweging te zetten. Als typetje zorg ik met humor en hilariteit dat collega’s elkaar echt leren kennen. Ik voel van nature aan hoe de verhoudingen in een groep zijn en weet net de zetjes te geven die nodig zijn. Doordat ik een typetje ben kan ik er gemakkelijk een schepje bovenop doen. Iedereen doet enthousiast mee, dat maakt het dé ideale teambuilding activiteit op eigen locatie. 

 

Entertainment voor bedrijfsfeesten

Naast de invulling voor een bedrijfsuitje op eigen locatie of teambuilding dag kun je mij ook inhuren als entertainer voor jouw bedrijfsfeest. Ik zweep de boel graag op. Mijn typetjes Rebecca, Felix, Paulien, Tonnie of Pjötr-Jan, kunnen op hilarische wijze iemand in het zonnetje zetten, de gasten ontvangen, een bedrijfspand openen, entertainen tijdens een diner, de wachtrij bij de wc vermaken of een leuke andere activiteit verzorgen. Ik heb al voor veel bedrijven mogen entertainen. Iedere keer weer is het een feestje!

 

Leuke activiteiten tijdens een teambuilding dag

Graag denk ik mee over de invulling van de teambuilding dag op eigen locatie. Samen kijken we naar de groepsgrootte en welke activiteit het beste past. Onderstaand een aantal mogelijkheden! Ik maak er hoe dan ook een gezellig, uitdagend en hilarisch bedrijfsuitje of teamuitje van.

Foute bingo Show voor bedrijven

Dat wordt lachen met Rebecca. Welke collega roept als eerste BINGO!!?? Het is een hilarische middag of avond met leuke prijzen. Compleet in thema Fout, Zomer, Kerst, Pikant of Après-ski. Op het eind krijgt iedereen ook nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag.

Een middag/avondvullend programma van ongeveer 2,5 – 3 uur. Te boeken vanaf 40 personen.

Van je collega’s moet je het hebben

Rebecca of Paulien zorgt voor een gezellige groepsdynamiek en laat je ongeveer 12 opdrachten uitvoeren. Hierbij zit je constant in een andere groep. Er drie winnaars die er vandoor gaan met een prachtige prijs! De rest krijgt nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag.

Een middag/avondvullend programma van ongeveer 2,5 – 3 uur. Te boeken voor 12 tot 24 personen.

Wil je meer weten over een teambuilding activiteit op eigen locatie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw team, afdeling of bedrijf? Graag kijk ik samen wat het beste past. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!