Originele teambuilding activiteiten in de omgeving Schijndel

 

 

Organiseer je een teambuildingsdag? En zoek je een leuke activiteit waarbij collega’s elkaar écht leren kennen? Goed dat je er bent. Ik organiseer teambuilding activiteiten voor bedrijven in de omgeving van Schijndel. Mijn verschillende teambuilding activiteiten zijn op iedere denkbare locatie te spelen.

De leukste en meest hilarische teambuilding voor bedrijven

Hoi, ik ben Kim, ik bied bedrijven een unieke beleving op locatie. Samen met één van mijn zussen of broer (mijn typetjes) kom ik graag op locatie om een flinke dosis positiviteit te brengen en collega’s met elkaar verbinden. Gegarandeerd dat er veel wordt gelachen. Als typetje zorg ik met veel humor dat collega’s elkaar echt leren kennen. Je ontdekt te gekke eigenschappen van collega’s waarvan je niet wist dat die er waren!

Mijn bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten zijn voor zowel grote als kleine groepen. Iedereen doet enthousiast mee, zelfs de collega waarvan je dat niet zou denken. Ik voel namelijk van nature aan hoe iemand in elkaar zit, wat de verhoudingen in een groep zijn en weet net de zetjes te geven die nodig zijn. Doordat ik een typetje ben kan ik er gemakkelijk een schepje bovenop doen. Dat maakt het dan ook dé ideale teambuilding activiteit. 

Teambuilding op eigen locatie

Je wilt een teambuilding activiteit organiseren op eigen locatie. Of dit nu het bedrijf zelf is of een unieke locatie die je hebt gehuurd, ik kom er naar toe om er een bijzondere middag of avond van te maken. Iedere locatie tover ik in een mum van tijd om in een Foute Bingo Show of een gezellige boel met het spel ‘Van je collega’s moet je het hebben’. Niets is te gek! Ik kom graag naar jullie toe. Het wordt hoe dan ook een gezellig en hilarisch.

 

Entertainment voor bedrijfsfeesten

Naast de invulling voor een bedrijfsuitje op eigen locatie of teambuilding dag kun je mij ook inhuren als entertainer voor jouw bedrijfsfeest. Mijn typetjes Rebecca, Felix, Paulien, Tonnie of 
Pjötr-Jan, zwepen de boel graag op en kunnen op hilarische wijze iemand in het zonnetje zetten, de gasten ontvangen, een bedrijfspand openen, entertainen tijdens een diner, de wachtrij bij de wc vermaken of een leuke andere activiteit verzorgen. Iedere keer weer is het een feestje!

 

Leuke activiteiten voor teambuilding in de omgeving Schijndel

Graag denk ik mee over de invulling van de teambuilding dag op eigen locatie in de omgeving van Schijndel of Noord-Brabant. Samen kijken we naar de groepsgrootte en welke activiteit het beste past. Onderstaand een aantal mogelijkheden!

Foute bingo show voor bedrijven

Dat wordt lachen met Rebecca. Welke collega roept als eerste BINGO!!?? Het is een hilarische middag of avond met leuke prijzen. Compleet in thema Fout, Zomer, Kerst, Pikant of Après-ski. Op het eind krijgt iedereen ook nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag.

Een middag/avondvullend programma van ongeveer 2,5 – 3 uur. Te boeken vanaf 40 personen.

Van je collega’s moet je het hebben

Rebecca of Paulien zorgt voor een gezellige groepsdynamiek en laat je ongeveer 12 opdrachten uitvoeren. Hierbij zit je constant in een andere groep. Er drie winnaars die er vandoor gaan met een prachtige prijs! De rest krijgt nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag.

Een middag/avondvullend programma van ongeveer 2,5 – 3 uur. Te boeken voor 12 tot 24 personen.

Wil je meer weten over een teambuilding activiteit in de omgeving Schijndel?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw team, afdeling of bedrijf? Graag kijk ik samen wat het beste past. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!