Een flinke dosis humor

Boek de lekkere Foute Bingo Show of uniek entertainment voor jouw theater of evenement.

de enige echte lekkere foute bingo show

It’s bingo time!

een avond vol lachen, gieren, brullen

Laat de ballen maar vallen… it’s bingo-time! Geen gewone bingo, maar een lekkere Foute Bingo Show! Deze avond wordt verzorgd door de altijd charmante Rebecca, haar oppaskind Felix en DJ Stille Willie. Een avond vol lachen, gieren, brullen. Wie kan het allemaal volgen en roept als eerste BINGO!!?? Tussendoor spelen we hilarische opdrachten en draaien we foute dansbare muziek. Zowel voor vrouwen als mannen!

Keer op keer een succes

Op het podium staan vind ik natuurlijk fantastisch. Maar wat mij de grootste kick geeft is om iedereen mee te krijgen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat mensen op hun stoel bleven zitten. Ik kom de boel op stelten zetten en zorg dat het publiek ontsnapt uit de dagelijkse sleur. Lol maken. Huilen van het lachen. Je schaamte voorbij. Samen plezier maken in het hier en nu. Het leven is een feestje! 

Ben je benieuwd? Bekijk onderstaande video eens voor een impressie van mijn show.

entertainment

Met de typetjes van Hiephoi is het altijd feest!

Wil je extra sfeer en beleving toevoegen aan jouw event? Voor bijvoorbeeld het ontvangst, toilet entertainment of Ladies Night. Maak dan kennis met Rebecca, Felix, Paulien, Tonnie en Pjötr-Jan. Huur een van de typetjes of meerdere typetjes voor jouw event. Ze zetten de toon, zorgen voor interactie en maken van jouw event een topfeest. Ze improviseren erop los! Om passend entertainment te kunnen verzorgen kijk ik graag samen naar de wensen en mogelijkheden. NIEUW: onze levende photobooth!

Pjötr-Jan de Kok

reviews

Reacties van organisaties
en het publiek 

Kim heeft een aantal keer een foute bingo bij ons georganiseerd in het Beneluxtheater van cultureel centrum Den Durpsherd. Zij zorgt met haar team voor een avond vol vermaak, wat een entertainer is zij samen met haar collega’s! De avond vliegt voorbij en alle deelnemers zijn telkens enthousiast!

Mark Verhoeven bedrijfsleider Beneluxtheater Nederland
Mark Verhoeven

Nu al een paar keer Foute bingo georganiseerd in ons dorpshuis met Hiephoi-duizendpoot in belevenissen. Elke keer een volle bak. Zeker de moeite waard om in te huren.

Frans van der Waal bedrijfsleider De Litserborg Den Dungen
Frans van der Waal

Een hele fijne samenwerking met Hiephoi – duizendpoot in belevenissen! Uitverkochte shows, contact verliep soepel en veel goede reacties van onze bezoekers. We gaan hier in de toekomst zeker vaker mee werken.

Ard Hellings Tapperij de Beurs/City Theater Schijndel
Ard Hellings

Entertainment nodig?

Wil je mijn show boeken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw theater of event?
Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!