Een betekenisvolle theatervoorstelling op de basisschool

 

 

Wil je een boodschap overbrengen of bewustwording creëren bij leerlingen? Wil je dat de informatie blijft hangen en dat het vooral ook een leuke activiteit is? Graag stel ik me aan je voor. Ik verzorg met veel plezier een theatervoorstelling of thema gericht entertainment bij jou op de basisschool.

Thema gericht theater voor het basisonderwijs

Hoi, ik ben Kim. Kinderen raken me enorm en ik vind het prachtig om iets bij te kunnen dragen aan hun ontwikkeling. Wanneer ik in de vorm van een typetje informatie overbreng aan kinderen is dat niet alleen met humor, maar ook met een bepaalde verwondering. Ik zie de opleving bij de kinderen en ook belangrijk door deze vorm blijft de informatie hangen! Ik vind dan ook dat theater een prominente plek op de basisschool verdient. Daarom bied ik basisscholen de mogelijkheid om theatervoorstellingen en thema gericht entertainment te boeken. 

Theatervoorstelling basisschool op maat 

Ik werk volledig op maat, waardoor veel mogelijk is. Mijn schoolbezoekjes kunnen worden afgestemd op een bepaald thema. Bijvoorbeeld het thema mediawijsheid voor de bovenbouw. Ook tijdens de Kinderboekenweek, Verkeersweek, Voorleesdagen, Koningsdag en andere vieringen kan je gebruikmaken van één van de typetjes. Fleur Klapdeur voor de groepen 1 t/m 4 en Tonnie voor de groepen 5 t/m 8. De mogelijkheden voor theater op de basisschool zijn eindeloos. 

 

Precies wat kinderen nodig hebben 

Naast dat ik vooral ontzettend blij wordt van het werken met kinderen, vind ik het ook een leuke uitdaging om er een geslaagde voorstelling van te maken. Als voormalig kindercoach voel ik heel goed aan wat kinderen nodig hebben. Voor de theatervoorstelling op de basisschool stap ik dan ook volledig in de wereld van de kinderen. In combinatie met mijn creativiteit en snelle schakelen kan ik ter plekke improviseren en inspelen op de groep.

 

Hoi, ik ben Kim. Duizendpoot in belevenissen

Vol passie doe ik wat ik doe. Als kind was ik al vaak te vinden op een podium of vond ik het toespreken van grote groepen mensen fantastisch. Hiephoi is me dan ook op het lijf geschreven. Naast theatervoorstellingen op de basisschool organiseer ik unieke belevenissen voor jong én oud, persoonlijk of in een groep, in privésfeer of juist zakelijk. Samen met één van mijn zussen of broer (mijn typetjes) neem ik je graag mee in onze positieve bubbel. Geloof mij positiviteit is besmettelijk!

 

Interesse in een theatervoorstelling voor jouw basisschool?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Graag kijk ik samen wat het beste past. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!