Met toilet entertainment maak ik van ieder toiletbezoek een feestje!

 

 

Toilet entertainment is een verrassende toevoeging voor zowel een groot event als een feestje met collega’s, familie of vrienden. We gaan door met feesten tot en met het kleinste kamertje.

Toilet entertainment op maat

Wanneer je een feestje geeft of een event organiseert dan zorg je natuurlijk dat alles goed is geregeld is en jouw gasten of bezoekers het naar hun zin hebben. Dat zit wel goed! Maar heb je wel eens gedacht aan toilet entertainment? Hoe leuk is het als zelfs het kleinste kamertje erbij wordt betrokken? Dat je, zodra je de toiletdeur open doet, op een minifeestje beland? Daarom kun je mij inhuren als toiletjuffrouw. Omdat ik het belangrijk vind dat mijn invulling aansluit op jouw feestje of event kijken we naar wat het beste past. Deze belevenis is ook goed te combineren met het verzorgen van de ontvangst van jouw gasten. 

Toiletjuffrouw act

Als een van mijn typetjes maak ik van de hoge nood een deugd. Met Rebecca verlaat iedere gast of bezoeker het toilet met een glimlach. De invulling is iedere keer weer anders. Je kunt rekenen op complimentjes en de grootste lol. Want humor en positiviteit daar sta ik voor! Wanneer je mij inhuurt voor toilet entertainment is succes gegarandeerd. Als je toch moet dan kun je er maar beter een feestje van maken. Oftewel pleeplezier met Hiephoi. 
Deze act is ook bekend van Holland’s Got Talent 2022.

Hoi, ik ben Kim. Duizendpoot in belevenissen

Hoi, ik ben Kim, duizendpoot in belevenissen. Vol passie doe ik wat ik doe. Als kind was ik al vaak te vinden op een podium of vond ik het toespreken van grote groepen mensen fantastisch. Hiephoi is me dan ook op het lijf geschreven. Ik organiseer unieke belevenissen zoals toilet entertainment voor jong én oud, persoonlijk of in een groep, in privésfeer of juist zakelijk. Samen met één van mijn zussen of broer (mijn typetjes) neem ik je graag mee in onze positieve bubbel. Geloof mij positiviteit is besmettelijk!

 

Toilet entertainment boeken?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw feestje of event? Graag kijk ik samen wat het beste past. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!