Van je vrienden moet je het hebben!

Laten we de boel eens lekker op stelten zetten en leer je vrienden nog beter kennen.

huilen van het lachen

Een hilarische middag of avond

Wil je een gezellige tijd met vrienden organiseren maar heb je geen idee wat te doen? Wil je een keer wat anders dan een bbq? Vind je het handig als je gewoon lekker thuis kunt blijven? En, wil jij je vrienden eens echt goed leren kennen? Laten we samen iets leuks doen!

Graag kom ik als een van mijn typetjes bij je langs om de boel eens lekker op stelten te zetten. Durf jij het aan? Als typetje zorg ik voor de nodige hilariteit en weet ik precies wat te zeggen. Ik trek je uit je comfortzone zonder dat je het door hebt. Ik zorg voor verbinding tussen jullie maar vooral voor de grootste lol. Je leert jouw vrienden zo echt op een andere manier kennen. Dat wordt lachen, gegarandeerd!

Ken je Felix al? Het oppaskind van Rebecca
en allergisch voor alles en iedereen.
Maar onmisbaar bij de Foute Bingo’s!

entertainment

Entertainment voor een knalfeestje

Als entertainer zorg ik voor een geslaagd feestje. Ik breng de sfeer er lekker in. Op een hilarische wijze kan ik als een van mijn typetjes iemand in het zonnetje zetten, de gasten ontvangen, de wachtrij
bij het toilet vermaken of een leuke andere activiteit verzorgen. Een ding is zeker Rebecca, Felix, Paulien, Tonnie of Fleur Klapdeur maakt er een unieke beleving van. Laten we het leven vieren!

Los entertainment €125,- voor het eerste uur.
Extra kosten per vervolg uur €85,-. Op basis van minimaal 3 uur.

Vrienden middag of avond

Activiteiten voor een onvergetelijke tijd met vrienden

Foute bingo Show

Een bingo, maar dan net even wat anders! Dat wordt lachen met Rebecca. Wie kan het allemaal volgen en roept als eerste BINGO!!?? Als je bingo hebt dan wil je natuurlijk wel een leuke prijs winnen. Vraag aan jouw vrienden om een onzin-cadeau mee te nemen òf je regelt zelf leuke, foute prijzen. Compleet in thema Fout, Zomer, Kerst, Pikant of Après-ski. Op het eind krijgt iedereen ook nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag. 

Een middag/avondvullend programma van ongeveer
2,5 – 3 uur. Te boeken vanaf 40 personen.

Van je vrienden moet je het hebben

Leer je vrienden écht goed kennen! Wist jij bijvoorbeeld dat de mannen origami talent hebben? Of dat jouw beste vriendin alles weet van bekende Nederlanders? Rebecca zorgt voor een gezellige groepsdynamiek en laat je ongeveer 12 opdrachten uitvoeren. Hierbij zit je constant in een andere groep. Er valt individueel punten te verdienen en op het eind van het spel zijn er drie winnaars die er vandoor gaan met een prachtige prijs! De rest krijgt nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag.

Een middag/avondvullend programma van ongeveer 2,5 – 3 uur. Te boeken voor 12 tot 24 personen.

Kosten 

Tot 12 personen €27,- pp
Tot 25 personen €22,- pp
Meer dan 40 p. €660,- totaal
Meer dan 100 p. €825,- totaal

reviews

Ervaring van andere vriendengroepen

Een hele leuke en gezellige avond gehad ! Zeker een aanrader !!!

Rik Verhoeven 
Rik Verhoeven

Ik heb meerdere malen mogen genieten van een middag of avondje plezier…. ene keer was het familiedag andere keer vriendenweekend of een vrijwilligersavond bij Turondo Dance.
Iedere keer was alles super geregeld en hebben we veel gelachen. Kim brengt de middag/avond op gang met veel humor en hilariteit.
Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor groep voor zowel jong als oud dan ben je bij Kim op het goede adres 💪🏻🔥🎉

Bianca van Veghel 
Bianca van Veghel

Wij hebben deze zomer een hele leuke kinderbingo met Kim gehad. Zowel voor de hele kleintjes als de iets grotere was het hartstikke leuk, enthousiast en interactief.

Marleen van de Ven 
Marleen van de Ven

“de Puberbingo” entertainment gehalte TOP 100 %. De jarige dochter (18) werd echt in het zonnetje gezet door Rebecca, samen met 10 vriendinnen hebben ze de gehele middag lol en entertainment gehad, (pikante) prijzen winnen Tik Tok dansjes en leuke (hilarische) opdrachten uitgevoerd. “Het typetje Rebecca is geweldig” Iedereen heeft genoten en daar heeft Rebecca en haar DJ zeker een bijgedragen aan geleverd. Prijs/Kwaliteit verhouding zeer goed. Communicatie zeer goed, Alle verwachtingen zijn uitgekomen, “de Puberbingo” een echte aanrader.

Angelique Rijkers 
Angelique Rijkers

We hebben de escaperoom voor thuis geboekt bij Hiephoi voor onze vriendengroep. Het was heel leuk en ook echt escaperoom waardig. Uitdagende puzzels en heel leuke live begeleiding door het typetje Tonnie. Perfect geregeld in ons eigen huis. We gaan zeker nog vaker gebruik maken van het leuke, creatieve aanbod van Hiephoi.

Petra Thoen 
Petra Thoen

Een ontzettend leuke avond gehad met de foute bingo waarin we veel hebben gelachen,  gedanst en eens lekker overdreven uit ons plaat zijn gegaan met het winnen van een troostprijs (dan maakt het ook niet meer uit wat een ander daarvan vindt😜). Top georganiseerd en ontzettend leuk gedaan!

 

Een escaperoom op locatie gedaan met Tonnie. Geweldig!! Goede communicatie vooraf, op tijd aanwezig om alles voor te bereiden. Kamer zag er echt tip top uit! En de escaperoom was ook erg leuk om te spelen. Echt een aanrader. Een half jaar na de escaperoom kreeg ik zelfs nog een digitale felicitatiefilmpje van Tonnie vanuit mijn eigen woonkamer 😂. Bedankt voor de leuke avond!

Annemieke Burg 
Annemieke Burg

Rebecca en Stille Willie hadden een vrouwen vs de mannen-spel voor onze vriendengroep verzorgd. We hebben met z’n allen zo gelachen! Zeer professioneel, origineel én ontzettend grappig. Talentje hoor die Kim! 🤗 (en collega’s).

Rianne 
Rianne
aankomende workshops en events

Meemaken? Kom naar een van mijn workshops of events

Iets te vieren?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vriendenweekend, middag, avond of feestje?? Graag kijk ik samen wat het beste past. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!